...

elejeholkikmithogykivel

 

LÁSZLÓ BALÁZS
ÜTŐSÖK

MÁSHOL?
RAKASTAKA

TÓTH LÁSZLÓ
ÉNEK

EGYÉB?
ÓPERENTZIA
SZARGYEREK

ELŐTTE?
SANGRECONFILTRO
4400
DIN-ADDICT
NEURAL BOOSTER
PROUD OF WHAT

PAPP VIKTOR
GITÁR

MÉG?
THE HORIBILLIES

ELŐTTE?
PROUD OF WHAT
ORSZÁGIMÁÁÁZS
POKIÓ

 

BAKÓ KÁROLY
DOB

ÉS?
KENNEL4400
KUPLUNG KLÁN

ELŐTTE ?
BRUTÁLIS KANÁLIS
CÉLFORGALOM
ORSZÁGIMÁÁÁZS

NAGYVÁTHY GÁBOR
BASSZUSGITÁR

MÉG?
KUPLUNG KLÁN
NÉHA DJISTEN

ELŐTTE?
JUHFEJEK-TANYABUSZ
-ZAJKÖZPONT
DEAD PARSON COMPANY
GIZI RÉMÁLMA

SCHMID DÁVID
DOB

MÉG?
THE HORIBILLIES

ELŐTTE?
NEMESPENÉSZ 

SANGRE CON FILTRO

A múlt évezredben kezdődő és le is záródó tevékenységgel bíró halálfém muzsika volt.
A felállás sorban állós, a végső látvány a következő: Rencsi(cinek), Latzika(mély sodrony), Nohbeht(torzítva szaggat), Joci(lereszel). Két hangzó, sok hangzás,
mindkettő kint.

NEURAL BOOSTER

Halál és dara a Zemplén hazájában.
Hajsza és vesszőfutás fél éven át, G-re hangolva.Robi (minden dob,sok ének és gitár), Baggio(a legaljasabb flying V), Juditka szőkén és azt pörgetve mosódott kézfejjel) Kolos szikszalaggal kötözve sikít Latzika a földön támasztja a szárítókötelet. Két lemez és a legrövidebb demó

DIN - ADDICT

Öt elvonós kabaréba foglalja a
szuperszónikus zajt. 30:20 az arány az
előadottak mennyisége és hosszúk között a
legmélyebbre tekerve. Átláthatatlan kiadvány és felállás. Aklasszikus és legtovább összetartó :Bakelit(bőrpör), Dávid(D'addario xxl-.024), Sangre(bogoz),
Kisz & Zama (ordít és ezt lepiccsel).
További in-formátor az internet nevű hely:

http://dinaddict.freeweb.hu

 

 

4400

Kettőezeregytől kettőezerötig adta a létezést mint stoner rock utána nem adta. .Az összetevők Gabika(doboz), Latzika(bézez), Nohbeht(gitároz) és Zsóti(gitároz).Két lemez,ebből egy kint,másik magunknak sajátítva.

Letölt - 4400.zip

Az Előző Rész Tartalmából Kidobott Ötletek Tárháza

Csak szabadon és csak a jelen.A tánc. A kezdjük el és olyan tekeretek érkeznek amiről nem hitted, hogy a tiéd. Prof.Dr.Boros Fütty Kis József Úr-ütemtör.Csíbácsi - török ÜL ,Belöázs - perkapark, SzpészMihály - dorombol dobhippi, hang'száll'al,Tb-szintisten. A pantomim elérkezettnek látta az időt közölni, hogy megérett az emberiség arra, hogy ilyenre is táncolni tudjék.


PROUD OF WHAT

Proud Of What-új metál, kihagyva az 'Egyest kaptam töriből!' féle takonyszivárgás. A 'Live in Three Roses' címet viselő egyetlen videókazettán, fiókban tartózkodó hanghordozón kívűl nem lehet más.
Az új évezred és egy év a kezdet és a vég.
Gabika(bőrt büntet), Paca és Vektor hangtartomány eltolásban de szigorban az uniszónó, Latzika vért köp.
G.O.D.
Grandstand of Devils


A lelátó ördögei vagy az ördögök lelátója...az első nyíregyházi hárdkorrepzene, azóta klasszikussá vált dalszövegekkel, köznyelvbe beépült aranyköpéseivel.
Szántó Lacika és Dezi alkották ezt.
A második lemez stúdiómunkáiban részt vett a fél Nyíregyházán kívül Ika (Végső Roland) gitáron és néhol pofázásban( Később ő írta a Los Tirpákos - Tirpák Himnusz szövegét.) Nagyvádli meg bőgőn mán, meg ordít.


SZARGYEREK

Szigorú megkötések.0.00 és 0.30mp közötti intervallumban figyelemfelkeltővé tenni és népszerűsíteni a 360 bpm-et. Két példa, kilenc plusz hat tétel 5 percben. Kár volt a bakelitért..

Letölt - szargyerek.zip


Juhfejek - Tanyabusz - Zajközpont


Mer minden koncertre más neve volt pl. Pull Over, biztos mert vicces.Barbinek Gábor basszolt, Endresz Lájszló dob, Nagyváthy gitár, mindenki ének. Ilyen pánk hácé lehetett elszánt tinédzser módra. Jóvót. A Los Tirpákos nyomja koncerteken a "Géza" c. nótát ezektől, ez a szövege:

Sötétben ülve
Kéz a gépen
Géza éppen
Éjjel gépel

Dead Parson Company

A még normálisnak nevezhető RHCP, valamint Faith No More és egyéb akkor menő feldolgozásokat és saját nótákat előállító zenekar. Kicsit Mr. Bungeles akart az lenni. Nagyhátú vernyákolt benne, meg bőgőzött benne egy azóta híres médiaszemélyiség, de direkt nem mondom meg, hogy ki.
GIZI RÉMÁLMA

Trió. A G.O.D. -nak hivatott aláfestő zenét aláfesteni:

kisBéres Gábor(d),
Banykó Pál (g),
Nagyhátú (b).


Lett emlékezetes koncert G.O.D.-val, Leukémia előtt. Háromrózsás, pisztolyelőhúzós, őrületek.
Átmen önálló, instrumentális hc-punk-funky-jazzy-metal-ba.DJISTEN

Nagyváthy. A név, és a dj előjel még abból az időből, amikor a barátainkkal, a magunk kezébe vettük ezt a mire táncoljunk ha elmegyünk valahova mizériát, és gondoskodtunk magunknak talpalávalóról.


Aki kíváncsi milyen egy fergeteges F.SZ.T.Z. buli, az vágja be magát a legközelebbi LOLKABOLKA partira.
DJISTEN jelenleg szünetel, de arhivalkodásképpen:

http://www.rnr666.hu/
ÓPERENTZIA

Hetente többször, pontban a vámpírokkal egy időben jöttünk a felszínre hajnalig indítva egy újabb sodrást. kettőduplanullahat. Minimalista dzsessz barázdák. Szagosan. Gbk-kisszerkó, Ltzk-májkrobéz,Tb-májkrokorg-delta. Papírtok,papírcirkusz,freak of mother mokkark.http://www.operentzia.hu/


rakastaka

Az anyagi világnak eddig kézzel foghatatlan, de filozófiailag bimbódzó kompromisszum kavalkád (lefejtés alatt).
Mint egy féreg a fejedben, nem tudod miért, hogyan, vagy hol, de láttad már. rakastaka. Analóg technikákkal kísérletező hang-képjáték, a fehérzajtól a grafitceruzáig.
Manipulatív, digitális tevékenységekkel összekötött degenerált munkafázis.
Az érzékek teljes birtokában kapjátok majd, ahogy az utcán talált kavicsokkal jól megdobál benneteket…
NEMESPENÉSZ

Történet

2004. szeptemberében alakult a zenekar. Ekkor még 3 tagból állt: Smid Dávid (dob), Horányi Gergő (ének), Bukovinszki Balázs (trombita). Magyar ska-punk zenekarok számait próbálgattuk eljátszani, több-kevesebb sikerrel. 1 hónappal később Baranek Attila (basszusgitár) csatlakozott a bandához. Ez időtájt már kb. 50 másodpercnyi összefüggő zenét tudtunk előadni, ugyanis azokat a részeket, amiket nem sikerült eljátszani, egyszerűen kihagytuk a számból. Zenei téren jóideig semmi előrelépést nem tapasztaltunk még a próbákon elfogyasztott töménytelen mennyiségű bor után sem. Ez a kudarc azonban annak is betudható, hogy az éneket és a basszust egy 25 wattos gitárkombóval hangosítottuk ki, amit a Fild zenekartól kaptunk kölcsön, mert ők már semmire nem tudták használni. A basszusgitáros eleinte csak rendszertelenül, aztán már egyáltalán nem járt próbára, így Stalmájer Balázs ugrott be néha Baranek helyett. Elég hamar megtanulta azt a majdnem 1 percnyi zenét, amit aztán heteken keresztül gyakoroltunk.November vége felé csatlakozott Ungi Zoltán, akinek már volt saját erősítője és basszusgitárja. Ekkor kezdett igazán rendszeressé válni a próba.
Ekkoriban NOFX feldolgozásokat játszottunk, aztán decemberben belépett a zenekarba Smid András (szólógitár). Kezdtünk hasonlítani egy rendes zenekarhoz és a próbákon való berúgások száma is csökkent, de persze nem maradt el teljesen. Egyre több feldolgozást játszottunk (Mad caddies, Bouncing souls, Pennywise) és az első saját számunk is megszületett (Balázs), aminek az alapjai már a zenekar indulásakor megíródtak. 2005. szeptemberében csatlakozott Vincze Gábor (ritmusgitár), aki 2 hónappal később már együtt játszott a zenekarral (2005. 10. 29.) a nyíregyházi Rock Jamboree-ban. Ez volt az első fellépésünk…
...2006. elején felvettük az első demónkat, amin 3 szám szerepel (Intró, Balázs, Rá se ránts), karácsonyra pedig megajándékoztuk magunkat egy koncertfelvétellel. 2007 végén újabb tagcserék történtek: Zoli és Gábor távozott a zenekarból. Az új basszer Papp Viktor lett.

 

 

 


 

...